Jonathan på ICA Banken

Published Categorized as företagsbank, Uncategorized
di nordeas vd vi har fördelar

“Det är kul att det går bra för Nordea och att digitala lösningar sätts i fokus. ICA Banken har faktiskt haft framkant gällande digitala lösningar. Vi var den banken som först i Sverige lanserade telefonappen med tillhörande smidiga lösningar som blandannat snabbsaldo. Gällande sparande så erbjuder ICA Banken både sparande i fonder och traditionella sparkonton där sparräntan idag är på 0,85%.

Det unika med ICA Banken är ju faktiskt att man har möjligheten till dubbel bonus på sina matinköp och extra bonuspoäng om man breddar sitt engagemang med försäkringar via ICA Försäkring. ICA Banken erbjuder ett bankåtagande med dubbel bonus på ICA, försäkringar, privatlån och bolån. Allt samlat hos en aktör! Smidigt och enkelt 🙂

Mvh Jonathan