Marginalen Bank

marginalen bank

Marginalen Bank har cirka 300 anställda i Sverige och har ungefär 300 000 kunder. Marginalen Bank står under Finansinspektionens tillsyn, omfattas av insättningsgarantin och är ISO-certifierade. Marginalen Bank ägs av Marginalen AB.

Marginalen Banks rötter går tillbaka till 1979 och har sedan Marginalen bildades i början på 90-talet växt av egen kraft. I samband med att Marginalen förvärvade Citibanks svenska konsumentbank 2010 bildades Marginalen Bank.

Vår uppfattning är att människor som lånar ut pengar till oss också ska ha ränta på sina pengar. Vi erbjuder därför några av marknadens mest konkurrenskraftiga sparkonton.

Marginalen Bank tycker även att så många människor som möjligt ska få tillgång till enkla och tydliga finansiella produkter. Marginalen Bank erbjuder privatlån och med vårt Omstartslån kan människor få chans till en ekonomisk omstart i livet.

Marginalen Bank erbjuder företagare finansiella och administrativa tjänster. Marginalen Bank hjälper till med tillväxtfinansiering som fakturafinansiering, företagslån, leasing och avbetalningstjänster. Systerbolagen Inkasso AB Marginalen och Konsult AB Marginalen, som även går under samlingsnamnet Marginalen Core, hjälper till att frigöra tid åt företagaren och minska den administrativa bördan. Bland dessa tjänster finns juridik, HR, redovisning, inkasso och fakturaadministration.